Top
Barbecue Boot Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4364
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4364,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart met diner » Barbecue Boot Amsterdam
Barbecue Boot Amsterdam
vanaf € 65,00 p.p. incl. BTW

2 uur

15+

Informatie aanvragen

steaks on the grill meat steak
Barbecue Boot Amsterdam
vanaf € 65,00 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

steaks on the grill meat steak

Barbecue Boot Amsterdam

Wat is er nou gezelliger tijdens een personeelsuitje, dan lekker barbecueën! Het is lekker en gezellig! Maar wat dacht u er van om te barbecueën op water? Nou dat kan natuurlijk, met dit leuke personeelsuitje!

Wat kunt u verwachten tijdens de BBQ Boot in Amsterdam

Samen met u collega’s stapt u op onze Amsterdamse Barbecue Boot, waarmee we over de grachten varen, genietend van heerlijke barbecue hapjes! Op uw werk moet u natuurlijk flink aan de slag, maar tijdens dit BBQ bedrijfsuitje kunt u lekker achterover leunen terwijl de de heerlijkste gerechten voorbij komen. We hebben sauzen, broodjes, een bar en nog veel meer, met een prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachten. Uiteraard zijn er ook vegetarische opties aanwezig.

Tijdens dit uitje kunnen collega’s gezellig met elkaar praten en aan teambuilding werken. En reken maar men later goede herinneringen kan ophalen aan dat geweldige uitje!

Barbecue Boot Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 65,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privé BBQ Boot Amsterdam
– inclusief drankjes Hollandse bar (bier, fris, wijn)
– vlees en vegetarisch
– mooie rondvaart over de Amsterdamse grachten
– uw gewenste dag & tijdstip afvaren
– BTW

15+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Barbecue Boot Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje