Top
Borrelboot Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4360
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4360,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Borrelboot Amsterdam
Borrelboot Amsterdam
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW

1,5 uur

8+

Informatie aanvragen

borrelboot
Borrelboot Amsterdam
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW
1,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

borrelboot

Borrelboot Amsterdam

Wilt u varen over de Amsterdamse grachten, genietend van een onbeperkte Hollandse bar? Wie wil dat nou niet! Met dit bedrijfsuitje op de boot kan dat! Neem uw collega’s mee naar de Amsterdamse grachten en beleef een fantastische dag met uw bedrijf tijdens de Borrelboot Amsterdam.

Kiest u voor deze optie, dan mag u instappen in onze prachtige borrelboot, waar u en uw collega’s welkom worden geheten door de vriendelijke schipper. De beste man zal u trakteren op een bijzondere vaartocht door de Amsterdamse grachten en jullie de mooiste plekjes van de stad laten zien.

U bent vervolgens helemaal vrij om onbeperkt te genieten van de ijskast met volop drankjes (bier, fris, wijn). Daarnaast is er een optie om bittergarnituur vooraf bij te bestellen.

Waar start de borrelboot in Amsterdam

Wij starten onze borrelboot vanaf de steiger nabij het Centraal Station. Wilt u ergens anders opstappen? Of een langere rondvaart door Amsterdam maken? Geef dit dan aan bij uw aanvraag.

Deze borrelvaart kunt u los boeken, maar ook als onderdeel van een breder arrangement voor uw personeelsuitje. Wilt u bijvoorbeeld een combinatie van onze borrelcruise met een stadswandeling, of teambuilding spel of een diner? Wij zorgen ervoor!

Borrelboot Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 37,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privé rondvaart door Amsterdam
– professionele schipper
– vergunde en officieel geregistreerde boot
– onbeperkte drankjes Hollandse Bar (bier, fris, wijn)
– leuke rondvaart over de Amsterdamse grachten
– optioneel is een Amsterdamse gids of accordeonist mee te boeken
– uw gewenste dag & tijdstip boeken!
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Borrelboot Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje