Top
Borrelsloep Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4308
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4308,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Borrelsloep Amsterdam
Borrelsloep Amsterdam
vanaf € 37.50 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

sloep
Borrelsloep Amsterdam
vanaf € 37.50 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

sloep

Sloep huren Amsterdam

Tijdens het perfecte Amsterdamse bedrijfsuitje neemt u een sloep om gezamenlijk heerlijk door de Amsterdamse grachten te varen! Wilt u gezien worden, en zelf genieten van het prachtige uitzicht? En dat alles onder het genot van onbeperkte drankjes? Dan is dit arrangement het arrangement voor u!

De sloepentocht start gewoonlijk vanaf het Centraal Station. Van hieruit maken we een uitgebreide tocht over de mooi wateren van Amsterdam. U kunt tijdens dit personeelsuitje gezellig met elkaar praten, genieten van een drankje en helemaal ontspannen zonder met werk bezig te zijn.

Tijdens de rondvaart staat er een koelkast tot uw beschikking met bier, fris en wijn. U hoeft dus niet af te rekenen voor de drankjes; de prijs zit bij het tarief inbegrepen! Het is een stoere sloep waarmee u en uw collega’s trots door de stad varen onder leiding van onze Amsterdamse schipper.

Boek deze sloep en u weet zeker dat u een gerieflijke dag zult beleven, een bedrijfsuitje met enkel lol. U en uw collega’s zullen er zeker nog over napraten!

Borrelsloep Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 37.50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– sloep Amsterdam
– officieel geregistreerd (geen illegale sloep dus! U bent verzekerd aan boord)
– schipper
– route over de Amsterdamse grachten
– boek op het door u aangegeven tijdstip & datum
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Borrelsloep Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje