Top
Dinner Cruise Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4261
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4261,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Dinner Cruise Amsterdam
Dinner Cruise Amsterdam
vanaf € 65,- p.p. incl. BTW

2 uur

10+

Informatie aanvragen

Dinner Cruise Amsterdam
vanaf € 65,- p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Dinner Cruise Amsterdam

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje genieten van het mooiste stukje van Amsterdam, terwijl u heerlijk dineert met uw collega’s? Boek bij ons dan een overdekte rondvaartboot en geniet samen met uw collega’s van de prachtig verlichte grachtengordel terwijl u geniet van een van onze heerlijke menu’s. Varend dineren!

Wat kunt u tijdens deze rondvaart verwachten?

Onze Dinner Cruise Amsterdam is perfect als bedrijfsuitje. U start en eindigt op de steiger nabij het Centraal Station (andere op- en afstapplekken kunnen ook tegen een meerprijs) en vaart door de grachtengordel, waardoor u een mooi beeld van Amsterdam te zien krijgt. Het is zelfs mogelijk om tijdens de rondvaart een gids te huren (ook tegen meerprijs) die u in het verloop van de avond prachtige verhalen kan vertellen over alles wat er te zien is.

Een rondvaart met diner

Tijdens de rondvaart kunnen u en uw collega’s genieten van een van onze heerlijke menu’s die u vooraf met ons afspreekt. Bovendien kunt u vaak onbeperkt drinken (bedrijfsuitje all in, koffie, thee, bier, huiswijn en fris). U wordt aan het einde van de avond dus niet overvallen met een extra afrekening. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het diner te bespreken.

Boek op de datum en tijdstip wanneer u wenst te varen

De rondvaart is te boeken op de door u gewenste datum en tijdstippen. Wenst u een gids of een andere op- en/of afstapplek, dan moet u dit even melden bij het boeken. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Dinner Cruise Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 65,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– diner

– rondvaart over de grachten

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Dinner Cruise Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje