Top
Floating and Walking Brunch - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4286
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4286,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Culinair » Floating and Walking Brunch
Floating and Walking Brunch
vanaf € 75,00 p.p. incl. BTW

4 uur

10+

Informatie aanvragen

Floating and Walking Brunch
vanaf € 75,00 p.p. incl. BTW
4 uur
 

Floating and Walking Brunch

Bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijfsuitje, dan is ‘Floating en Walking Brunch’ iets voor u! U en uw collega’s gaan naar drie verschillende restaurants, doen een rondvaart en een wandeltocht.

Een originele lunch in Amsterdam

In veel landen wordt uitgebreid de tijd genomen om samen te eten, maar vooral in het drukke Nederland is er amper tijd voor. Daarom is het misschien fijn om ook eens uitgebreid de tijd te nemen om gezellig de hele middag met uw collega’s te eten tijdens een groepslunch. Behalve lang bezig zijn met eten, bent u ook lang bezig met elkaar en op een hele andere manier dan tijdens het werk. Ook een leuke manier om aan teambuilding te doen dus!

Maak ook een rondvaart door de Amsterdamse grachten

Behalve de bezoeken aan drie Amsterdamse restaurants, gaat u ook een rondvaart maken. De boottocht zal u door de mooiste grachten van de stad leiden en lans de kades waar u de mooiste aangemeerde vaartuigen en woonschepen zult zien liggen. Een professionele gids zal u uw collega’s bovendien alles kunnen vertellen over de grachten, kades en de grachtenpandjes.

Inclusief 3 unieke restaurants

Wanneer de magen beginnen te knorren, zullen we aanmeren bij een gezellig restaurant waar het eerste gerecht van dit bedrijfsuitje geproefd kan worden. Zonder tijdsdruk kunnen we rustig eten, tot iedereen besluit om verder te varen. We gaan dan verder naar het tweede restaurant, om daar van het culinaire hoofdgerecht te genieten.

Na het tweede restaurantbezoek van dit bedrijfsuitje, zullen we te voet verder gaan naar het laatste restaurant. Onze Amsterdamse gids zal u onderweg nog allerlei mooie verhalen en leuke anekdotes kunnen vertellen. Bij het laatste restaurant zullen u en uw collega’s kunnen genieten van het stadspanorama met daarbij een heerlijke kop koffie en een stukje gebak.

Vindt u dat uw collega’s eens een ontstressende dag verdienen en eens heerlijk de tijd moeten nemen voor elkaar en hun lunch die normaal snel naar binnen geschrokt wordt? Zoekt u iets dat u dichter bij elkaar kan brengen, dan moet u zeker een ‘Floating & Walking Brunch’ reserveren; een bijzondere lunch in Amsterdam!

Programmavoorbeeld

11.00 uur: koffie, thee en fris aan boord
11.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
12.45 uur: Varen naar tweede restaurant, drankjes aan boord
13.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
14.15 uur: start wandeling door het Oude centrum
15.15 uur: Kopje koffie en gebak nabij het Centraal Station

Floating and Walking Brunch kosten?

De prijs bedraagt € 75,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– 3 gangen lunch (keuzemenu, dieetwensen kunt u vooraf doorgeven)
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Floating and Walking Brunch informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje