Top
Pizzaboot Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4292
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4292,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Pizzaboot Amsterdam
Pizzaboot Amsterdam
vanaf € 39,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

1+

Informatie aanvragen

Pizzaboot Amsterdam
vanaf € 39,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 

Pizzaboot Amsterdam

Buongiorno! Een gezellig uitje met collega’s? Stap dan aan boord van onze ‘pizzeria op het water’ tijdens de Pizzaboot cruise in Amsterdam. Met een pizza in de hand, varen jullie over de mooiste Amsterdamse grachtjes.

Wat kunt u tijdens deze pizza cruise verwachten?

Tijdens deze pizza rondvaart over de Amsterdamse grachten geniet u tijdens een anderhalf uur durende vaart van overheerlijke pizza’s en drinken jullie er lekkere drankjes bij. Qua drankjes hebben jullie de keuze uit bier, fris en wijn.

Wenst u extra entertainment aan boord, vraag dan naar de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook opties voor mensen die specifieke dieetwensen hebben.

Extra faciliteiten aan boord van de pizzaboot

Wenst u speciale faciliteiten aan boord zoals muziek (om zelf muziek af te spelen), een toilet of verwarming? Of wenst u een open boot (sloep) of juist een afgesloten rondvaartboot? Wij zullen jullie adviseren om er een onvergetelijk groepsuitje van te maken.

Opstaplocatie van de pizzacruise

Normaliter stappen wij op nabij het Centraal Station. Wenst u ergens op te stappen en/of af te stappen, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Pizzaboot Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 39,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privéboot
– schipper
– pizza’s (verschillende soorten, buffet)
– dieetwensen kunt u vooraf doorgeven
– drankjes inclusief (bier, fris, wijn)
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

1+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Pizzaboot Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje