Top
PopQuiz a Go Go Boot! - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4285
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4285,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Entertainment aan boord » PopQuiz a Go Go Boot!
PopQuiz a Go Go Boot!
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

1,5 uur

10+

Informatie aanvragen

PopQuiz a Go Go Boot!
PopQuiz a Go Go Boot!
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
1,5 uur
 
PopQuiz a Go Go Boot!

PopQuiz a Go Go Boot!

Als u op zoek bent naar een gezellig bedrijfsuitje in de Amsterdamse grachten, dan zit u hier goed! Op onze ‘PopQuiz a Go Go Boot!’ gaan u en uw collega’s elkaar te lijf in een muzikale quiz aan boord van uw eigen privéboot. Een geweldige en gezellige manier om aan teambuilding te doen en te ontdekken welke collega stiekem helemaal gek is van de jaren ’80!

Wat kunt u tijdens dit uitje verwachten

Tijdens dit 1,5 uur durende bedrijfsuitje kunt u genieten van een onbeperkte bar, met heerlijke Hollandse producten. De thema’s voor de popquiz waar het allemaal om draait is jaren ’60, ’70, ’80, ’90 of een mix van alles. U kunt natuurlijk zelf thema’s kiezen. De quizmaster laat u uiteraard ook de leukste muzikale fragmenten zien en horen uit het gekozen decennium!

Welke collega kan zich na afloop de grootste muziekkenner noemen?! Wij zullen er vandaag achter komen!

PopQuiz a Go Go Boot! kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privéboot
– quizmaster
– quizboekjes en pennen
– onbeperkt Hollandse bar ( bier, wijn, fris )
– prijs voor het winnende team
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

PopQuiz a Go Go Boot! informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje