Top
Smartlappenboot Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4265
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4265,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Smartlappenboot Amsterdam
Smartlappenboot Amsterdam
vanaf € 50,- p.p. incl. BTW

1.5 uur

20+

Informatie aanvragen

Smartlappenboot Amsterdam
Smartlappenboot Amsterdam
vanaf € 50,- p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Smartlappenboot Amsterdam

Smartlappenboot Amsterdam

U bent van plan het meest memorabele bedrijfsuitje ooit te regelen? Zoek niet verder, want wij hebben het ideale uitje op de gezelligste boot van Amsterdam: De Smartlappenboot!

Wat kunt u tijdens deze rondvaart verwachten?

U en uw collega’s worden ontvangen op onze borrelboot en gaan samen met onze accordeonist de leukste smartlappen van weleer zingen. Dit alles terwijl u door de prachtige grachtengordel van Amsterdam vaart en kunt genieten van onze onbeperkte Hollandse bar!

Lekker zingen aan boord

Er zullen nummers van o.a. Johnny Jordaan, Tante Leen, André Hazes en Frans Bauer langskomen, maar uiteraard kunt u ook zelf uw favoriete smartlap aanvragen. Zo’n gezellig bedrijfsuitje staat garant voor teambuilding! U zult uw collega’s van een hele andere kant zien en horen! Wij stappen op nabij de Dam, dicht in de buurt van het Centraal Station. De Smartlappenboot kan op iedere dag en ieder tijdstip geboekt worden.

Smartlappenboot Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 50,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– boothuur
– schipper
– professionele accordeonist
– smartlappenboekjes
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

20+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Smartlappenboot Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje