Top
Rosse Buurt App Game - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4339
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4339,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Rosse Buurt App Game
Rosse Buurt App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

SAM
Rosse Buurt App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

SAM

Rosse Buurt App Game

Voor een leuk bedrijfsuitje waarbij u de speurneus kunt uithangen in de Amsterdamse Rosse Buurt, bent u aan het juiste adres bij onze activiteit de Rosse Buurt App Game in Amsterdam!

Deelnemers aan de speurtocht verzamelen op het Beursplein, waar een spelleider wacht om iedereen een instructie te geven. De groep wordt dan opgedeeld in teams van maximaal 8 personen, waarna deze heuse wallentocht kan beginnen.

De teams nemen het tegen elkaar op, speurend door de Rosse Buurt, de Zeedijk, langs het oudste homo café, de Chinese Wijk, de Waag, Rembrandt, de Oude Kerk en de Oudezijds Achterburgwal. Serieuze en minder serieuze opdrachten wisselen elkaar af en leuke teambuildingactiviteiten zorgen voor een gezellige samenwerking tussen collega’s.

Als de speurtocht voltooid is, zal iedereen wel toe zijn aan wat verfrissing. Die krijg je natuurlijk ook, in een gezellig Amsterdams café met een consumptie uit de Hollandse bar. Daar worden de antwoorden nagekeken, zodat de winnaar bekend gemaakt kan worden, die met de prijs naar huis of kantoor gaat!

Tijdens dit Amsterdamse bedrijfsuitje zal er gespeurd worden en wordt je redeneervermogen op de proef gesteld. Natuurlijk wordt er ook flink gelachen, tijdens de komische opdrachten!

Rosse Buurt App Game kosten?

De prijs bedraagt € 24,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– spelmaterialen
– consumptie naar keuze (bier, fris, wijn)
– startlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Rosse Buurt App Game informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje