Top
Wallen Tour Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4305
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4305,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Wallen Tour Amsterdam
Wallen Tour Amsterdam
vanaf € 25 p.p. incl. BTW

2 uur

4+

Informatie aanvragen

Wallen Tour Amsterdam
vanaf € 25 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Wallen Tour Amsterdam

De leukste en spannendste tour die wij organiseren is natuurlijk… de Wallen tour! Langs de roodverlichte ramen, over de Amsterdamse grachten krijgt u tijdens deze tour een geheimzinnig stukje Amsterdam te zien, de Rosse Buurt!

Samen met onze gidsen wandelt u rustig langs de schaars geklede dames. Ondertussen passeren we bekende spots binnen de Amsterdamse Rosse Buurt. Op de route ligt onder meer de Bananenbar, de Oude Kerk, de Casa Rosso, de roodste en smalste steeg van Amsterdam, Moulin Rouge, de Schreierstoren, de Bloedstraat, café the Old Sailor, de Zeedijk en Chinatown.

Een tour met een knipoog waarbij u veel te zien krijgt dus! Zo’n bedrijfsuitje in Amsterdam vergeet je niet snel.

Tijdens de wallenwandeling is er een enthousiaste en Amsterdamse gids die u de mooiste verhalen uit deze buurt vertelt… En u hoeft echt niet alleen te wandelen en te luisteren. Halverwege stoppen we in een authentiek Amsterdams café, voor een borrel of een Amsterdamse bak koffie!

Een van onze meest geliefde tours in Amsterdam; zeer geschikt als bedrijfsuitje, en te combineren met andere activiteiten uit ons programma.

Wallen Tour Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 25 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele Amsterdamse gids(en)
– complete rondleiding door de Rosse Buurt
– café bezoek (exclusief consumptie)
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– exclusief vermakelijkheidsretributie
– BTW

4+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Wallen Tour Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje