Top
Step Puzzeltocht - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4234
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4234,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Step Puzzeltocht
Step Puzzeltocht
vanaf € 25 p.p. incl. BTW

3 uur

8+

Informatie aanvragen

Architectuur Rondvaart Amsterdam
Step Puzzeltocht
vanaf € 25 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Architectuur Rondvaart Amsterdam

Step Puzzeltocht Amsterdam

Fietsen is uit, steppen is in, dus Step Right Up! In Scandinavië is het al langer populair maar het komt ook in Nederland op, het steppen. Wilt u een geweldig bedrijfsuitje beleven met een apart en vreugdevol vervoersmiddel, kies dan voor onze step puzzeltocht!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze step speurtocht rolt u door het Oude Centrum en de Rosse Buurt van Amsterdam. U krijgt tijdens de route vragen, die u kunt beantwoorden om de hoofdprijs mee te winnen, en met de eer naar huis te gaan.

In groepjes van maximaal 8 personen gaat u tijdens dit bedrijfsuitje op step. Iedereen krijgt een programmaboekje vol verklarende illustraties, een vragenlijst, instructies, een step en een duw in de goede richting om u op gang te helpen!

Inclusief prijsuitreiking en consumptie

De puzzeltocht start en eindigt op de step bij het Beursplein, een groot plein tussen het Centraal Station en de Dam. Na de tocht kunt u napraten in een Amsterdams café, met een drankje. Daar zal ook de trotse winnaar bekend gemaakt worden!

Step Puzzeltocht kosten?

De prijs bedraagt € 25 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– steps
– prijs winnaars
– spelmaterialen
– consumptie in Amsterdams café
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Step Puzzeltocht informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje