Top
Sloepen Speurtocht - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4335
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4335,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Sloepen Speurtocht
Sloepen Speurtocht
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW

3 uur

12+

Informatie aanvragen

Sloepen rally amsterdam
Sloepen Speurtocht
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Sloepen rally amsterdam

Sloepen Speurtocht Amsterdam

Als u tijdens uw Amsterdamse bedrijfsuitje eens iets typisch Amsterdams wilt doen, zit u hier goed! Tijdens deze sloepen speurtocht rally maakt u echt wat mee en dan helemaal op z’n Amsterdams! In verschillende teams strijden jullie op de Amsterdamse grachten voor de winst.

Wat kunt tijdens deze rally verwachten?

We stappen tijdens dit uitje niet op de fiets, de solex of de benenwagen, maar we gaan gewoon met de sloep! In een aantal teams, samengesteld uit uw groep, met maximaal 6 personen per groep, nemen we het tegen elkaar op! U en uw collega’s kunnen gebruik maken van navigatiemiddelen om op de juiste plekken te komen.

Op verschillende plekken op de Amsterdamse grachten dienen vragen en opdrachten uitgevoerd te worden die ons het winnende team zullen opleveren. U vaart o.a. langs de Prinsengracht, ’t Singel, Herengracht en de Brouwersgracht. Uiteraard is deze tocht ook inclusief een consumptie!

Sloepen Speurtocht kosten?

De prijs bedraagt € 37,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– sloepen (zelf varen, 1 per team, max 6 per boot)
– teambuilding elementen
– 1x consumptie p.p
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

12+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Sloepen Speurtocht informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje