Top
Amsterdamse Avond - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4370
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4370,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Amsterdamse Avond
Amsterdamse Avond
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

20+

Informatie aanvragen

Amsterdamse Avond
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Amsterdamse Avond

Amsterdamse Avond als bedrijfsuitje? Beleef een ’topavondje’ inclusief 3 gangen diner tijdens dit Amsterdamse themafeest!

Wat is de Amsterdamse Avond?

U wordt deze avond hartelijk ontvangen door Amsterdamse Loesie en/of Johnny in een speciaal geselecteerd Amsterdams restaurant of eetcafé.
Zij schuiven met u aan tafel en tussendoor wordt u vermaakt met Amsterdams entertainment.

Loes heeft in het dagelijks leven d’r handen vol aan de toiletten, want zij is al een paar jaar de meest bekende toiletjuf van Amsterdam. Als zij begint te praten pis je “op z’n Amsterdams gezegd” al in je broek. Johnny is een typische Jordanese druktemaker en rap van tong. Afhankelijk van het aantal deelnemende personen zullen zij beide ten tonele verschijnen.

Tussen de gangen door spelen jullie verschillende Amsterdamse spellen, waaronder de Wat Weet Ik Van Mokum Quiz en een potje hilarische Bingo, waarbij u fantastische prijzen kunt winnen. Een Amsterdamse avond met Loesie en Johnny is een gegarandeerd succes!

Amsterdamse Avond op maat?

Het is mogelijk om deze Amsterdamse Avond bijvoorbeeld aan te vullen met een Amsterdamse accordeonist. Daarnaast adviseren wij u graag over verschillende andere mogelijkheden om deze dag of avond tot een succes te maken.

Amsterdamse Avond kosten?

De prijs bedraagt € 60,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– Amsterdamse Loesie en/of Johnny
– Amsterdam Quiz, Bingo en entertainment
– prijzen winnaars
– 3 gangen keuze diner (vlees, vis & vega)
– uw gewenste dag & tijdstip boeken
– BTW

20+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Amsterdamse Avond informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje