Top
Hazes & de Pijp Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4312
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4312,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Hazes & de Pijp Tour
Hazes & de Pijp Tour
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW

2 uur

10+

Informatie aanvragen

Hazes & de Pijp Tour
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Hazes & de Pijp Tour

U wilt een tour door Amsterdam doen als bedrijfsuitje, maar iedereen heeft de Jordaan en Wallen al te vaak gezien? Ontdek dan samen met uw collega’s eens iets nieuws in Amsterdam met deze ‘100% Albert Cuyp Tour’.

Stadswandeling door de Pijp

Onze tour leidt u en uw collega’s door de Amsterdamse Pijp. De wijk van Zuid-Amsterdam die momenteel opbloeit. Er is ongelofelijk veel te zien hier: zo groeide André Hazes hier op en verkocht zanger Gordon ooit dameslingerie op de Albert Cuypmarkt!

Onze gidsen nemen jullie mee naar o.a. het Sarphatipark, de Diamantbuurt, de Albert Cuyp Markt, het standbeeld van Andre Hazes, de kleinschalige prostitutie op de Ruysdaelkade en de Noord Zuid Lijn. Uiteraard zullen ze u en uw collega’s verblijden met leuke verhalen en anekdotes over de geschiedenis van revolutiebouw en stadsvernieuwing tot yuppenwijk, de bakstenen en de bewoners.

Onderweg zullen we nog stoppen in een Amsterdams café voor een verfrissend drankje (prijs exclusief consumptie) om dit bedrijfsuitje compleet te maken.

Hazes & de Pijp Tour kosten?

De prijs bedraagt € 14,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en gezellige gids
– garantie op een gezellige tour door de Pijp
– caféstop (exclusief consumptie)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Hazes & de Pijp Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje