Top
Daklozentour Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4307
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4307,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Daklozentour Amsterdam
Daklozentour Amsterdam
vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

tramp bilbao accordion music
Daklozentour Amsterdam
vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

tramp bilbao accordion music

Daklozentour Amsterdam

Moeilijke situaties brengt mensen dichter bij elkaar. Misschien is het daarom een goed idee om in het kader van teambuilding eens verder dan onze gemakkelijke leventjes te kijken en een daklozentour als bedrijfsuitje te doen.

Wat kunt u tijdens de daklozentour verwachten?

Tijdens deze tour komt u er samen met uw collega’s achter dat allerlei soorten mensen dakloos worden! De tour wordt verzorgd door een ‘gids-zonder-huis’, die u en uw collega’s een bijzonder kijkje in de levens van daklozen gunt.
De daklozentour is een bedrijfsuitje langs indrukwekkende plaatsen, mensen en verhalen, die u en uw collega’s gegarandeerd aan het denken zullen zetten!

Daklozentour Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 15,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– ex dakloze gids
– leuke route door het centrum van de stad
– boek op het door u aangegeven tijdstip & datum
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Daklozentour Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje