Top
Ghostwalk Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4264
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4264,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Ghostwalk Amsterdam
Ghostwalk Amsterdam
vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

8+

Informatie aanvragen

halloween terror ghost night
Ghostwalk Amsterdam
vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

halloween terror ghost night

Ghostwalk Amsterdam

Dit is het spannendste en leukste bedrijfsuitje van Amsterdam: de Ghostwalk! Tijdens onze ghostwalk gaan u en uw collega’s een wandeling door de stad maken, met als thema de donkere geschiedenis van Amsterdam.

Maak tijdens deze rondleiding een reis door het verleden

Behalve spannende verhalen zullen jullie ook een reis door het verleden maken. Onze gids zal op diverse historische locaties leuke verhalen en spannende anekdotes kunnen vertellen. Zo herbeleeft u allerlei legenden, griezelige historische gebeurtenissen en spookverhalen. Een wandeling barstensvol teambuilding dus!

De duistere kant van Amsterdam

U wandelt samen met uw collega’s in de voetsporen van echte moordenaars en herbeleeft het soms gruwelijke lot van heiligen of zondaars. De veelzijdige geschiedenis van Amsterdam zal gegarandeerd voor verbazing zorgen.

Ghostwalk Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 15,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– ghostwalk Amsterdam route
– spookwandeling route
– professionele ghostwalk gids
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ghostwalk Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje