Top
Gouden Eeuw Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4128
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4128,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Gouden Eeuw Tour
Gouden Eeuw Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

amsterdam netherlands blue sky
amsterdam netherlands blue sky
Gouden Eeuw Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Gouden Eeuw Tour

Tijdens deze tour, die u kunt volgen als onderdeel van dit bedrijfsuitje leert u meer dan u ooit kon vermoeden over de VOC, Michiel de Ruyter, de scheepsjongens van de Bontekoe en meer!

Ontdek de roemruchte geschiedenis van Amsterdam

Tijdens de gouden eeuw tour wordt u samen met uw collega’s meegenomen op een toch langs grootse pakhuizen, pittoreske haventjes en de talrijke monumenten die Amsterdam rijk is. Onze gidsen begeleiden u langs al dit moois en geven u het gevoel een echte 17e eeuwse Amsterdammer te zijn. In twintigste-eeuwse kleding. Dat maakt dit Amsterdams bedrijfsuitje zo bijzonder!

Welke highlights kunt u tijdens deze rondleiding verwachten?

Bijzondere punten die tijdens deze wandeling gepasseerd worden zijn onder andere de Schreierstoren, het Scheepvaartmuseum, de oude Amsterdamse Haven, de Lastage buurt en last but not least, een authentiek bruin café waar u kunt bijkomen van de bijzondere wandeling. Want een personeelsuitje in Amsterdam is natuurlijk niks zonder een Amsterdammertje om de keel te smeren!

Gouden Eeuw Tour kosten?

De prijs bedraagt € 12,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en) uit Amsterdam
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Gouden Eeuw Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje