Top
Oude Centrum Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4353
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4353,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Oude Centrum Tour
Oude Centrum Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

amsterdam canal westerkerk
Oude Centrum Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

amsterdam canal westerkerk

Oude Centrum Tour Amsterdam

Geniet van leuke verhalen uit het verleden en heden van oud Amsterdam, maak met ons de oude centrum stadswandeling! Een unieke rondleiding door het hart van de stad.

Waar bestaat deze stadswandeling uit?

Samen met uw collega’s maakt u tijdens dit personeelsuitje een tocht door Amsterdam met de focus op het verleden. Amsterdam kent immers een rijke geschiedenis waarin veel gebeurd is. De handel speelde door de eeuwen heen een belangrijke rol voor de stad, maar ook religie, migratie, wetenschap en architectuur hebben een plek in de Amsterdamse historie.

Tijdens deze stadswandeling zult u lang plaatsen als het Oost-Indisch Huis, de Waag, Rosse Buurt en de grachtengordel komen. Ook een aantal van de fraaie kerken van Amsterdam liggen op de route. Voor groepen met interesse voor het verleden, die eens meer willen weten van de Amsterdamse geschiedenis, is dit een leuke activiteit om tijdens een bedrijfsuitje in te plannen.

Tussen het wandelen door zal er natuurlijk ook een pauze zijn, waarbij we in een gezellig Amsterdams café iets zullen drinken. Er zal zeker gelachen worden tijdens deze Amsterdam tour: een geschiedenisles die vroeger graag gehad zou willen hebben!

Oude Centrum Tour kosten?

De prijs bedraagt € 12,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– rondleiding Amsterdam centrum
– pauze café (exclusief consumptie)
– garantie op een gezellige ochtend, middag of avond
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Oude Centrum Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje