Top
Westelijke Eilanden Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
3946
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3946,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Westelijke Eilanden Tour
Westelijke Eilanden Tour
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

Westelijke Eilanden Tour
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Westelijke Eilanden Tour

Eilandbewoners op Amsterdam? Jazeker! U zult ze ontmoeten tijdens onze rondleiding over de Westelijke Eilanden. Een unieke tour voor een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam!

Maak een stadswandeling door dit mooie stukje Amsterdam

Amsterdam is een stad vol historie en de Westelijke Eilanden zijn daar een prachtig voorbeeld van. Tijdens deze tour, die een mooi onderdeel kan vormen voor een bedrijfsuitje, nemen wij u mee over de Westelijke Eilanden. U zult versteld staan van alles wat daar te zien en te beleven is.

Op de Westelijke Eilanden vindt u prachtige gerestaureerde pakhuizen uit de 16e eeuw, tussen de authentieke ophaalbruggen en haventjes. U waant zich in de 16e eeuw als u langs al die historisch schoon wandelt en als de gids u inlicht over deze vervolgen tijden.

Ontdek de historie van Amsterdam

Wij wandelen met u over het Bickerseiland, het Prinseneiland en Realeneiland. Op tal van deze locaties werden vroeger kruiden en specerijen opgeslagen en verhandeld, het was een plek vol leven! Aan het eind van deze tour zullen u en uw collega’s een heel nieuw beeld hebben van het verleden van Amsterdam.Halverwege de tour stoppen we in een pittoresk Amsterdams café, waar u iets kunt drinken of knabbelen (exclusief)

De Westelijke Eilanden zitten vol verhalen waarover onze gidsen u zullen vertellen. Vol enthousiasme wordt u meegenomen naar het verleden van het rijke Amsterdam. Geniet tijdens uw bedrijfsuitje van deze fantastische en originele tour!

Westelijke Eilanden Tour kosten?

De prijs bedraagt € 14,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Westelijke Eilanden Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1