Top
Workshop Plat Amsterdams - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4145
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4145,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Workshop Plat Amsterdams
Workshop Plat Amsterdams
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

smartlappen boot amsterdam acordeonist
Workshop Plat Amsterdams
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

smartlappen boot amsterdam acordeonist

Workshop Plat Amsterdams

Lullen als Brugman, dat kunnen we wel. Praten als een Amsterdammer, dat leert u bij deze workshop. En dat wordt gegarandeerd lachen als u met uw collega’s uw beste beentje voorzet om mee te praten op z’n plat Amsterdams! Een prachtig onderdeel voor een bedrijfsuitje!

Praat net zo plat als een Amsterdammer

De workshop Plat Amsterdam vindt natuurlijk plaats in een authentiek Amsterdams café nabij het Centraal Station. Hier leert u hoe u zich redden kan tussen de echte Amsterdammers! De snedigheid en het rijke vocabulaire zullen u worden aangeleerd zodat u nooit met uw mond vol tanden staat .

In het plat Amsterdams kunt u al die dingen uitdrukken waar u voorheen geen woorden voor vond. En ook om een koude kletser in een Jordaans café te krijgen, of om een warme hap in de Rosse Buurt te krijgen kunnen een paar woordjes Amsterdams u goed van pas komen. Een leuk en nuttig onderdeel voor een bedrijfsuitje in Mokum dus!

Wat kunt u nog meer verwachten tijdens deze workshop?

Bestaande uit o.a. hilarische rollenspellen, de uitbeeldronde, de Amsterdam Quiz.. en dit alles onder leiding van onze humoristische Amsterdamse figuren ’tante Sjaan’ en/of ‘ome Jan’. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld onze Wallen Tour of Jordaan Tour!

Workshop Plat Amsterdams kosten?

De prijs bedraagt € 22,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– Tante Sjaan of Ome Jan
– Amsterdamse inburgeringscursus
– Typische Amsterdamse privé locatie
– Materialen
– Starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Workshop Plat Amsterdams informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje