Top
Karaoke Workshop - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4277
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4277,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Karaoke Workshop
Karaoke Workshop
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

Karaoke Workshop
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Karaoke Workshop Amsterdam

Wij hebben alles wat u nodig heeft om te spetteren op het podium; verkleedspullen, een stel microfoons en een prachtig assortiment aan gouden hits! Zo kunt u tijdens dit bedrijfsuitje losgaan en in de huid kruipen van uw favoriete artiest.

Wat kunt u verwachten tijdens deze karaoke workshop?

Dit Amsterdamse bedrijfsuitje vindt plaats in een gezellig café waar onze gezellige, gevatte, echt Amsterdamse presentatoren klaar voor u staan. U krijgt een persoonlijke introductie, waarna u uw zangkunsten mag tonen!

U en uw collega’s hebben een breed aanbod aan nummers om uit te kiezen. Houdt u van een Hollandse kraker van André Hazes, of geeft u de voorkeur aan een hit van Michael Jackson? Alles is mogelijk!

Als een van uw collega’s extra in het zonnetje gezet mag worden, dan zorgen wij daar graag voor. Ook kan dit bedrijfsuitje op elk moment geboekt worden; aan u de keus!

Een Karaoke Workshop is natuurlijk lachen, gieren en brullen, maar het is ook de gelegenheid om uw collega’s eens te laten zien wat voor verborgen zangtalent u heeft! Dus geniet van dit geweldige bedrijfsuitje.

Karaoke Workshop kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– karaokeworkshop leider
– spelmaterialen
– privélocatie
– prijs winnaars
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Karaoke Workshop informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje