Top
Lach Workshop Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4276
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4276,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Lach Workshop Amsterdam
Lach Workshop Amsterdam
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW

1 uur

10+

Informatie aanvragen

smiley positive motivation laugh
Lach Workshop Amsterdam
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW
1 uur
 
Bekijk meer in de categorie

smiley positive motivation laugh

Lach Workshop Amsterdam

Lachen is gezond, weten we allemaal. Een goede lach workshop tijdens je bedrijfsuitje kan je een dagje schaterlachen bezorgen. Je ligt dubbel als je samen met je collega’s onder leiding van onze lachgoeroe alle lachoefeningen afgaat! Lachend zal je zien dat de teambuilding vanzelf verloopt.

U kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds meedoen aan de workshop. Onze lachgoeroe staat altijd voor u klaar met haar gevatte manier van werken. Denk maar niet dat het allemaal geforceerd zal zijn… Integendeel! Het wordt oprecht lachen, gieren en brullen! Het is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje en werkt geweldig voor de teambuilding.

Lach Workshop Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 19,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele lach workshop in Amsterdam
– lachgoeroe
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Lach Workshop Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje