Top
Salsa Workshop Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4275
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4275,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Salsa Workshop Amsterdam
Salsa Workshop Amsterdam
vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

Salsa Workshop Amsterdam
vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Salsa Workshop Amsterdam

Een bedrijfsuitje met passie, dat krijgt u als u deelneemt aan onze Salsa Workshop! Al veel groepen gingen u voor op de dansvloer, om onder leiding van een ervaren docent de beginselen van de Salsa te leren. Iedereen kan meedoen, al is ervaring een pré.

Deze Salsaworkshop is geschikt voor een gemengd publiek, idealiter bestaande uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en culturen. U krijgt de basisbeginselen van de Salsa en Meringuedans bijgebracht op een simpele, swingende manier.

De cursus kan worden aangepast op het niveau van de deelnemers. Ook voor absolute beginners kan er een cursus verzorgd worden, en afhankelijk van de deelnemers kan de lat hoger gelegd worden.

We willen uiteraard dat iedereen met deze workshop in fantastisch, memorabel bedrijfsuitje beleeft. De instructeurs zullen daarom hun best doen om de cursus zo goed mogelijk aan het publiek aan te passen.

Het dansen zal de teamspirit zeker opkrikken, want in je eentje dansen kan natuurlijk niet. De dans vormt een rijke aanvulling op het leven van een cursist, en kan tegelijkertijd dienst doen als metafoor voor samenwerken, aanpassen en inspelen op elkaar. Zo is deze cursus ook in het bedrijfsleven van nut!

Ook op locatie mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Salsa Workshop Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 29,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele workshop
– locatie in Amsterdam
– privé (uitsluitend uw eigen groep)

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Salsa Workshop Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje