Top
Smartlappen Workshop - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4313
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4313,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

10+

Informatie aanvragen

Smartlappen Workshop
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Smartlappen Workshop Amsterdam

Voor een bedrijfsuitje met eerste klas teambuildingsmogelijkheden is de Workshop Smartlappen Zingen een absolute must! Een onvergetelijk avondje waarbij u de mooiste smartlappen en liederen ten gehore mag brengen. En dat natuurlijk in een prachtig bruin Amsterdams café!

Hoe gaat de smartlappen workshop in zijn werk?

Aan het begin van de avond maken we kennis met onze ervaren smartlappenzanger en dirigent, een man met een gouden keel die u zal gaan begeleiden. Nadat de eerste klanken van een aantal evergreens weerklonken zijn zal de sfeer er helemaal in zitten.

Bang dat u niet mee kunt zingen? Geen zorgen! Tussen de bestelling door krijgt u een boek met liedteksten om mee te kunnen zingen als geen ander. Tijdens zó’n bedrijfsuitje zal zeker een sterker team gesmeed worden!

De smartlappen workshop in Amsterdam zal anderhalf uur beslaan, waarna wel duidelijk zal zijn of er een nieuwe Johnny Jordaan of Tante Leen onder jullie is. En wilt u de sterren onder u vereeuwigen? Dat kan natuurlijk!

Smartlappen Workshop kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– accordeonist
– privé locatie
– tekstboekjes
– boek op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Smartlappen Workshop informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje