Top
Standup Comedy Workshop - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4333
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4333,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Standup Comedy Workshop
Standup Comedy Workshop
vanaf € o.a. p.p. incl. BTW

1,5 uur

10+

Informatie aanvragen

comedycafe amsterdam
Standup Comedy Workshop
vanaf € o.a. p.p. incl. BTW
1,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

comedycafe amsterdam

Standup Comedy Workshop

Op zoek naar een uitlaatklep voor uw moppentrommel? Maak dan wat leuks van uw bedrijfsuitje en doe mee aan onze Stand-Up Comedy Workshop! Laat ze maar lachen!

Een grap verzinnen en goed te berde brengen, dat valt vaak lang niet mee. Talloze vaardigheden komen daarbij kijken; vaardigheden die u ook op andere vlakken prima kunt gebruiken! Wij helpen u bij het maken van uw comedyprogramma en helpen u tegelijkertijd met het ontplooien van uw vaardigheden die in het bedrijfsleven en het dagelijks leven van pas kunnen komen.

U leert bijvoorbeeld:

– Welke stappen u kunt nemen om creatiever te denken
– Out of the box denken
– Waar lacht men om en waar niet om?
– Hoe geeft u een humoristische tint aan een presentatie?
– Hoe houdt u de aandacht van uw publiek vast?
– Wat is goede timing?

Deze workshop is een uitstekende vulling voor uw bedrijfsuitje. Niet alleen zal er veel gelachen worden, maar u wordt ook geholpen in uw professionele ontwikkeling!

Deze echte ‘lach workshop’ wordt begeleid door een professioneel comedian die bekend is van tv. Deze zal de deelnemers inspireren en helpen bij hun programma. En wie weet waar een bedrijfsuitje allemaal nog toe kan leiden!

Standup Comedy Workshop kosten?

De prijs bedraagt € o.a. p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele comedian, bekend van TV
– locatiehuur
– ook op uw locatie mogelijk
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Standup Comedy Workshop informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje