Top
Workshop Paaldansen - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
2996
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-2996,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Workshop Paaldansen
Workshop Paaldansen
vanaf € 35,- p.p. incl. BTW

2 uur

10+

Informatie aanvragen

Workshop Paaldansen
vanaf € 35,- p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Workshop Paaldansen Amsterdam

Een lekker actief bedrijfsuitje iets voor u en uw collega’s? Dan moet u zeker met ons de paal in klimmen, tijdens onze workshop paaldansen! Ziet u de lachende gezichten al? Tijdens dit bedrijfsuitje kunt u met uw collega’s in een ongedwongen sfeer genieten van een geweldige workshop paaldansen. Het is een uitdagende workshop, maar u zult niet zomaar voor paal staan; iedereen zet z’n beste beentje voor om zo chic mogelijk in de paal te bewegen.

Rustig opbouwen en dan aan de bak!

De paaldans workshop begint rustig met een warming-up waarbij u uw lijf lekker los schud. Eenmaal lekker losgekomen kan de pret beginnen en kan iedereen zich wagen aan de paal.

Professionele workshop in hartje Amsterdam

Deze workshop wordt geleid door een ervaren en professionele instructrice die de basis van het paaldansen uitlegt. Natuurlijk is er ruimte voor de nodige humor tijdens deze cursus, want het zal lachen gieren en brullen geblazen zijn als je als collega’s elkaar plots in de paal ziet hangen!

Natuurlijk kunnen zowel mannen als vrouwen meedoen met deze leuke workshop. Onze locatie ligt in het centrum, nabij het Centraal Station.

Workshop Paaldansen kosten?

De prijs bedraagt € 35,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privé workshop
– professionele begeleiding

– palen
– locatie in het centrum van Amsterdam

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Workshop Paaldansen informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht