Top
Crazy 88 Lunch - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4309
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4309,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Crazy 88 Lunch
Crazy 88 Lunch
vanaf € 50,00 p.p. incl. BTW

3.5

10+

Informatie aanvragen

Crazy 88 Lunch
vanaf € 50,00 p.p. incl. BTW
3.5
 
Bekijk meer in de categorie

Crazy 88 Lunch

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje een bijzondere lunch houden? Overweeg dan de Crazy 88 Lunch Amsterdam, dan heeft u echt iets bijzonders! Een speciale lunch versie van de Crazy 88 Dinner Game.

Hoe deze speciale groepslunch in zijn werk?

Lunchen doe je dagelijks, misschien wel zonder er echt bij stil te staan. Eten moeten we allemaal, immers. Maar als je samen gaat lunchen, met een bedrijfsuitje of feestje, mag het natuurlijk wel eens wat uitgebreider gebeuren. En wij willen daar graag aan bijdragen! Tijdens onze Crazy Lunch wordt de lunch een heuse uitdaging, waarbij de hersenen van de deelnemers aan het werken worden gezet!

Crazy 88 Lunch kosten?

De prijs bedraagt € 50,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele spelbegeleiding
– lunch/brunch programma
– 3 gangen lunch
– 3 verschillende restaurants
– spelmaterialen
– boek op het door u aangegeven tijdstip & datum
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Wat kunt u tijdens dit uitje verwachten?

Als u deelneemt aan dit bedrijfsuitje, gaat u met uw collega’s genieten van een driegangenlunch. Elk van de gangen is echter te vinden in een ander restaurant; per telefoon krijgt u te horen wat de volgende bestemming is. Ondertussen voert u de gekste opdrachten uit, die u vast mag leggen met een camera! Tja, we moeten u immers wel kunnen controleren… Maar dat maakt het alleen maar leuker!

Met dit bedrijfsuitje beleef je gezamenlijk leuke momenten en teambuildingactiviteiten. Het team werkt samen, overkomt moeilijkheden en komt nader tot elkaar. En bovendien geniet u van een heerlijke lunch in drie toprestaurants.

De Crazy Lunch van Specialtours is in twee gebieden te doen, in oude Mokum (de binnenstad en de rosse buurt), of in de Jordaan (met de grachtengordel). Voor een gezellig teamuitje met collega’s is dit een fantastische lunch/brunch optie.

Bijzonder geschikt als leuke teambuildingactiviteit in Amsterdam!

Voorbeeldprogramma

12.00 – 12:45 Voorgerecht
12.45 – 13.30 Crazy game deel 1
13.30 – 14.15 Hoofdgerecht
14.15 – 15.00 Crazy game deel 2
15.00 – 15.30 Nagerecht

Bekijk meer in de categorie

Crazy 88 Lunch informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje