Top
Ik hou van Holland uitjes in Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4417
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4417,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ik hou van Holland uitjes in Amsterdam

Ik hou van Holland bedrijfsuitje in Amsterdam? Bekijk hier onze Ik Hou van Holland uitjes! De leukste uitjes met Nederland in de hoofdrol. Speel het Ik hou van Holland dinerspel, de losse Ik hou van Holland Quiz of het stadsspel dwars door de kleine straatjes van de oude binnenstad.

Ik hou van Holland uitjes in Amsterdam Aantal sterren: ★★★★★ 5 op basis van 3 reactie(s)
5 1

Boot huren Amsterdam

Bootje huren in Amsterdam? Huur een boot met schipper op onze website. Op onze bootverhuur website bieden wij verschillende boten en sloepen aan in Amsterdam die u kunt boeken voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitjes, familie uitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest. Maak een rondvaart over de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft.

Sloep huren Amsterdam

Een sloep huren in Amsterdam? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor specifieke wensen. Wij bieden leuke sloeptochten aan in Amsterdam. Naast onze sloepen met schipper, kunt u ook zelf achter het roer zitten. Daarnaast bieden wij ook leuke catering mogelijkheden aan voor een rondvaart met diner of lunch.

Rondvaarten in Amsterdam

Maak een keuze uit onze rondvaarten in Amsterdam. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan voor uw dagje uit in Amsterdam. Vraag naar de mogelijkheden of laat u inspireren door ons aanbod.

Amsterdamse grachten

Maak een grachtenvaart over de mooie Amsterdamse grachten of stel samen een route samen met ons team.

Bootverhuur Amsterdam

Bootverhuur in Amsterdam, altijd voor de scherpste prijs!

Ook voor grote groepen

Of u nu een boot wil huren in Amsterdam voor 8 personen, 10 personen, 20 personen, 30 personen, 40 personen of 50 personen? Wij bieden voor elke groep een passende rondvaartboot of salonboot aan.

Handig om te weten

Naast rondvaarten kunt u ook complete arrangementen bij ons samenstellen. Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring in het organiseren van groepsuitjes in Amsterdam. Combineer een boottocht met een stadswandeling, teambuilding activiteiten of bijvoorbeeld een speciaal groepsdiner. Gegarandeerd de laagste prijs garantie!

Bekijk rondvaart Amsterdam aanbod